777 bewertungen
  1. 8,9

    We hadden een heerlijk verblijf in Residence Koningshof.We verbleven in huis nr.23 en genoten van het uitzicht op de tuin, open veld en water.We kwamen 's avonds aan en waren erg blij dat het huis warm was bij aankomst.Het huis is comfortabel en vol licht. Het bungalowpark was rustig en zeer schoon, buren respectvol voor elkaar, personeel bij de receptie altijd beschikbaar en vriendelijk.We komen terug, en hopelijk de volgende keer dat het weer het toelaat om de tuin en het terras te gebruiken.

    April 2021 - Dominique T. übernachtete in Konigshoeve für 6 Personen, modernisiert

  2. 8,4

    Je kon goed zien dat dit een huisje was van een particulier. Allemaal gezellige vaasjes en kaarsjes en de aankleding heel sfeervol. Ook heel veel keukengerei aanwezig wat heel handig is. Hele gezellige tuin ook waar we heerlijk s'morgens een kop koffie dronken. Wij hebben ontzettend genoten en het heerlijk naar ons zin gehad. Wij komen zeer zeker nog eens terug.

    April 2021 - Ilse V. übernachtete in Konigshoeve für 6 Personen, modernisiert

  3. 8

    Altijd fijn om hier weer even te zijn , voor ons heerlijk ontspannen !

    April 2021 - Oscar d. übernachtete in Koningshoeve 4 Personen mit 3 Schlafzimmer

  4. 7,4

    Keine Bewertung hintergelassen

    April 2021 - Jan t. übernachtete in Konigshoeve für 6 Personen, modernisiert

  5. 8,1

    De ligging is geweldig zo direct aan het bos en de duinen. Verder was huis nr 11 zeer compleet ingericht en schoon. Mede door het mooie weer hebben we ook optimaal van de zonnige tuin kunnen genieten.

    April 2021 - Femke V. übernachtete in Konigshoeve für 6 Personen, modernisiert

  6. 7,4

    Accommodatie biedt voldoende ruimte voor 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Prachtige uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.

    April 2021 - J.J. P. übernachtete in Konigshoeve für 6 Personen, modernisiert

  7. 7

    Keine Bewertung hintergelassen

    April 2021 - - B. übernachtete in Koningshoeve 6 Personen

  8. 8,6

    Mooi park in een prachtige omgeving

    April 2021 - A. M. übernachtete in Konigshoeve für 4 Personen, modernisiert

  9. 8,4

    Perfecte uitvalsbasis om de Schoorlse duinen te verkennen. De huisjes liggen dicht bij elkaar, maar met een prachtige, ruime tuin was dit niet echt een probleem. De huisjes zelf zien er schattig uit en ons huis was heel mooi en functioneel ingericht.

    April 2021 - M.R. B. übernachtete in Konigshoeve für 6 Personen, modernisiert

  10. 8,9

    Rustig park, ruimtelijk, direct aan natuurgebied

    April 2021 - V. V. übernachtete in Koningshoeve 6 Personen